2017-01-06 07:21:01• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Egy apróságból lehet vita

Napi horoszkóp január 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold áll az ön pénzügyi sorsterületén, jó fényszögben. A mai nap alkalmas arra, hogy az otthonába olyan dolgokat vásároljon, amelyek nélkülözhetetlenek. A leértékelések most jól jönnek önnek. Próbáljon megbarátkozni az újdonságokkal is.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bika jegyében áll. Segítsen a környezetében élő rászorulóknak, idős szomszédnak, esetleg hajléktalannak. Ami önnek csekély dolog, másnak óriási ajándék lehet.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Most biztosan nem fogja hagyni, hogy mások arassák le a munkájának gyümölcsét. A Neptunusz hatására rendkívül fogékony lesz mások érzelmi állapotára, ami káros lehet negatív beállítottságú emberek társaságában.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma elképzelhető, hogy a szülei, vagy más idős rokon segítségére kell sietnie. Ne csodálkozzon azon, ha esti pihenését egy váratlan telefon fogja megzavarni. A határozott fellépésének köszönhetően a problémát hamar sikerül elrendeznie.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ha még nem élnek együtt a párjával, de az összeköltözést fontolgatják, most jó lehetőségük lesz a tervük megvalósítására. Talán egy kedvező áru albérletet sikerül találni, vagy egy jó vételt fognak ki. Ne habozzanak sokáig, csapjanak le rá! Kérjenek segítséget a családjuktól, barátaiktól a csomagok szállításához.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Egy közeli ismerőse, vagy a párjával folytatott kellemes eszmecsere folytán most sok mindent másképpen kell látnia. Az alapos beszélgetések folyamán egyre közelebb kerülhetnek egymáshoz.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Jól érzi, hogy mások megpróbálják manipulálni Önt. Ám ezt nem szabadna hagynia! Ön nagyon kedves, szolgálatkész ember, de ha úgy érzi, hogy nem tud segíteni, nyugodtan megmondhatja. Hallgasson a megérzéseire, és cselekedjen saját akarata szerint.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A szomszédjával, vagy a kollégájával összeveszhetnek egy értelmetlen apróságon. Próbálja meg ezt elkerülni, nem menjen bele a parttalan vitákba. Ne feledje a közmondást: „rossz szomszédság, török átok”.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma a család gyermekei nagyobb figyelmet követelnek öntől, mint egyébként. A Mars könnyen okozhat apróbb sérüléseket, próbálja ezt megakadályozni. A saját feladatait is intézni kellene, úgyhogy ossza be ügyesen az idejét!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Vannak helyzetek, amire nem lehet előre felkészülni, csak elfogadni. Van, amikor nincs jó válasz bizonyos kérdésekre, és ezt önnek ma tényként kell kezelnie. Ne folytasson szélmalomharcot a munkahelyén!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az anyagi helyzete szűkössé válhat, néhány váratlan kiadás alaposan felborítja a költségvetését. Sajnos az is előfordulhat, hogy néhány dolgot nélkülözni kényszerül. Szerencsére ez csak átmeneti állapot, a hónap végére minden egyensúlyba kerül.

Halak: II. 19. - III. 20.
Mindent az utolsó pillanatra hagy, addig halogatja a kellemetlen feladatok elvégzését. Ilyen lesz egy fontos határidő is, amire muszáj az energiáit összpontosítania, csak így teljesítheti időben a feladatát.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: